Samtaler til indre ro

I en hverdag med mange tanker, opstår der ofte behov for at sparre med nogen. Vi kan vende tanker med vores venner og familie, men hvis du vil – kan du kontakte mig for en samtale til indre ro, som fokuserer på at tale om din problematik lige nu og her. 

Det samtalen kan give dig:

Det giver ofte ro, at få kommunikation omkring en problemstilling vendt. Min erfaring er, at efter 55 minutters samtale, så vil du opleve at det, der kan føles som en knude, vil blive løst op. Jeg bruger mine kreative sanser og intuition til samtalen med dig. Derudover er jeg også uddannet NLP master i coaching og mindfulness instruktør. Det er gratis at ringe og høre mere om samtaler til indre ro. Send mig en sms om at du ønsker at høre mere, så kontakter jeg dig.

Personlige udviklingssamtaler med afklarende effekt

Du kan også booke personlige udviklingssamtaler, hvis du føler dig uafklaret og ønsker at vende en konkret udfordring med en coach. En coaching samtale giver forløsning og giver dig indspark til kreativ tænkning. Det kan give dig en følelse af, at komme videre med din problemstilling på en god måde. Derfor kan denne form for samtale være mere givende – end du måske lige regner med.

Samtaler med fokus på din problemstilling

Nogle gange opstår der en forløsning, som så du ikke længere føler problemet som før du havde samtalen. Til samtalen har vi fokus på et problem af gangen. I nogle tilfælde taler vi sammen 2 – 3 gange, også er min erfaring, at problemet vi taler om, går i en form for opløsning. Netop fordi det bliver håndteret. I nogle særtilfælde, sker det – at jeg får kontakt til en kraftig sansende positiv energi, der opstår. 

Her er et par eksempler på problemstillinger, som kan afhjælpes med mine samtaler

  1. Du har problemer med at sætte dig mål, og ved ikke hvordan du skal komme i mål eller savner sparring til at holde fast i målet, så du vil lykkes med en successtrategi. 
  2. Du har konflikter med en kollega, og det går dig på. 
  3. Du er i tvivl om din studieretning eller karrierevej. Har problemer med at vælge retning
  4. Du er selvstændig og har brug for at vende tanker om fremtiden ift. udvikling
  5. Du føler dig usikker i en situation, og det er et problem for dig. (Selvværd)
  6. Har problemer med at give slip på en person du holdt af, som er forsvundet ud af dit liv
  7. Du føler uro, og søger mere balance i tankefeltet – plaget af tankemylder
  8. Konfliktfyldt situation, der giver der stor uro.
  9. Afklarende coaching til rygestop eller afvænning af dårlig vane

Pris for en booket samtale
Selve samtalen koster 750 kr. for en times samtale inkl. moms. Samtalen foregår på et aftalt tidspunkt over telefonen. 

Kontakt Mette på mail kunstogkurser@gmail.com

Indre-ro-med-natur-og-kreativitet
Indre ro med natur og kreativitet.

Kurser 

Hvis du vil lære mere om at bruge dine kreative sanser til indre ro, kan du finde inspiration i mine kreative onlinekurser. I Kurset Kreativitet til indre ro, arbejder vi med sanseøvelser igennem Mindfulness og Akvarelmaling. 

Book 10. minutters helt fri og fortrolig samtale