Personlig udvikling med kreativitet

Samtaler til din udvikling kan hjælpe dig videre

Står du i en situation, som mentalt giver uro, opleve indre ro eller som, så er du velkommen til at kontakte mig for en samtale. Personlig udvikling med kreativitet.

personlig-udvikling-livspower
personlig-udvikling-livspower

Samtaler til indre ro hjælper dig til at se nye nye muligheder for din fremtid.

Design dit eget liv med kreativitet og nå nye mål

I 2018 deltog Mette Hansgaard på Krop, Sind og Ånd messen med et foredrag. Det hed Design dit liv med kreativitet og nå nye mål. Kurset er en metode til at tage dig liv i dine egne hænder, og derfra gå efter dét – du ønsker og drømmer om at få ind i dit liv samlet set.

personlig-udvikling
personlig-udvikling

Vejen til mere lykke og livsglæde

Livet handler ikke kun om at få det rigtige arbejde, men også om de større mål i livet. Har du fx. nogensinde lagt en plan for, at skabe dig en familie, og åbne op for kærligheden? – eller tiltrække nye venner i dit liv? Måske vil du gerne være mere kreativ? Måske vil du gerne tage en uddannelse – hvor du føler, at alle andre er bedre end dig. Måske er du følelsesmæssigt så langt nede i et hul, at du ikke kan se ud i din fremtid, og sidder fast i tanker om, at det ikke bliver bedre.

Tag ansvar for dit liv og skab det livs indhold – du drømmer om

Har du tænkt over, noget du gerne vil, men som du bliver stoppet i at forfølge? Har du tænkt over, hvad der skal til, for at du vil kunne komme derhen, hvor du gerne vil være i dit liv? Har du tænkt over, hvad det egentlig er – der forhindrer dig – eller har forhindret dig indtil nu?

personlig-udvikling-indre-ro
personlig-udvikling-indre-ro

Samtaler åbner op for nye energi

Ved at få støtte til at åbne op for din kreative sjæl, kan du løfte energien – så du kan møde dig selv et rummeligt balanceret sted i dit indre, hvor du med nye øjne, vil få adgang til at se dit potentiale. Vi er alle unikke på hver vores måde.

mindmaps-personlig-udvikling
Mindmaps kan bruges til personlig udvikling.

Personlig udvikling med kreativitet

Vil du derfor være interesseret i Mettes Personlige udviklingsprogram – design dit liv med kreativitet og nå nye mål, så overvejer jeg at skabe et onlinekursus, der forbinder kreative øvelser med et personligt udviklingsforløb. I 6 ugers forløbet vil der være 2 telefoniske fortrolige samtaler forbundet med kurset. Samtalerne er på 30 minutter.

Skriv til mig, hvis du tror – kurset er noget for dig. Jeg er ved at afstemme interessen.

Mvh

Mette, Mindfulness Instruktør og livscoach, Kunstner.

www.lisvpower.dk