Book en kreativ underviser

Underviser til kreativ undervisning i akvarel og mindfulness

Vidste du, at Mette tager ud og underviser i kreative fag. Mette underviser i Danmark og har senest undervist i Ballerup og i København.

Savner din Institution eller skole inspiration til sanseøvelser eller undervisning i akvarelmaling? Så kan Mette bookes til at undervise som freelance underviser.

Der undervises på engelsk eller på dansk.
Underviser til kreativ undervisning i akvarel og mindfulness

Kreativ undervisning i akvarel og kreativitet til indre ro

Mette har undervist i Kunstnergaden Rørholmsgade siden 2017. Her har hun undervist i akvarel for begyndere, landskaber i akvarelmaling. På Krop, Sind og Ånd messen i 2020 holdt Mette foredrag om Design dit liv med kreativitet. Dette var et coaching program i personlig selvudvikling. Siden kom coronakrisen, og nu har Mette endelig frigivet onlinekurset i Kreativitet til indre ro på www.kunstogkurser.dk – så kik gerne på programmet om det er noget for jer. Det koster 298.- og kræver blot en internetforbindelse, en pc eller ipad, og det er også muligt at tage kurset via login på sin Iphone.

Undervisning i kreative fag på Grønland eller Island

Jeg har de sidste to somre 2022 – 2023 besøgt Grønland, Narsaq by, sammen med Greenland Trees, for at hjælpe som frivillig med at plante træer. Derfor er det oplagt for mig at komme tilbage med fokus på at skabe kreative dage med Kreativitet til Livspower og akvarelkurser i Grønland. Kontakt mig derfor gerne, hvis det er noget for jeres skole eller organisation. Det koster 3500 kr. for kurset og en flybillet og et sted at overnatte.

Foredrag om Design dit liv med kreativitet og nå nye mål i 2020

Livspower - kreativitet til indre ro med kunst og kurser
Mette er kunstner og NLP Master i Coaching, og mindfulness instruktør. På livspower kan du læse mere om sanseøvelser til indre ro

Kontakt Mette for booking af undervisning se mere her