livspower-samtaler-til-indre-ro
livspower-samtaler-til-indre-ro

Fra alvorlig stress til harmonisk Worklife balance

Tilbage i 2018 fik jeg alvorlig stress. Det var en kombination af, jeg i for lang tid – havde påtaget mig for mange og for store opgaver og it komplekse opgaver for en stor organisation. Jeg blev stresset af ting – jeg ikke kunne ændre, fordi jeg tog mit arbejde alvorligt. Samtidig startede jeg et galleri og pressede mig selv til det yderste.

Fra stress og uro til indre ro og balance

Snart erfarede jeg, ligesom mange andre, at når man først har fået alvorlig stress, så tager det lang tid for krop og sjæl at vende tilbage til dét, man kunne før stressperioden. Faktisk tog det 3 år, før jeg var healet op igen. Når vi har indre uro, så er det en god ide at tage sine sanser og følelser seriøst. For selvom vi har en logisk hjerne, der siger til os, at vi kan det hele, så er det ikke altid at vores biologiske sanseapparat – krop og sjæl – kan følge med.

Kreativitet til indre ro
Kreativitet til indre ro

Mine erfaringer til Livspowerdk til kreativitet bygger på mine erfaringer. I mine programmer giver jeg dig støtte og guides til at bygge kreative vaner til at opnå indre ro med kreativitet. Derudover har jeg taget en Mindfulness uddannelse og er NLP Master i Coaching.

Derfor har jeg skabt livspower.dk hvor jeg gerne vil dele mine erfaringer med dem – der også ser værdien i at arbejde med indre ro. I mine programmer har jeg samlet mine erfaringer til at finde indre ro, og med min uddannelse i coaching – kan jeg også holde fokuserede samtaler der kan hjælpe dig, hvis du har uro i tankefeltet. Du kan booke samtaler til indre ro ved at kontakte på SMS eller ringe gratis for at forespørge.

Jeg arbejder også stadig for virksomheder, da jeg elsker at gøre noget for andre.

Du kan finde Mere information på Kontakt siden eller ved at besøge mig i mit atelier i København.

Find information om Mettes onlinekurser på kunstogkurser.dk

Kreative kurser med personlig udvikling

Lær at komme i kontakt med dine sanser og mærk verdenen igennem akvarelmaling og mindfulness øvelser

Kreative kurser med fokus dig.

Velkommen