Kreativitet til indre ro

Kreativitet til indre ro - er et onlinekursus til 298 .-

Kreativitet til indre ro

Mette har skabt et kursus online med fokus på indre ro. Kurset hedder Kreativitet til indre ro.

I dette kursus vil du både lære sanseøveler igennem akvarelmaling på papir. Du lære sanseøvelser igennem naturen, og dernæst lærer du, hvordan du bruger Mindfulness som et redskab i hverdagen.

 

Sanseøvelser til mere livsglæde og indre ro

I dette program lærer du, at samle tankerne via mindfulness.
Du lære at fokusere på at blive i nuet. Vi træner, hvordan du kan bruge naturen udenfor til at samle dig til indre ro.

Mette har samlet en række kreative øvelser til et program, der fokusere på at du lære at få kontakt til din kreativitet. Igennem din kreativitet bringer jeg dig øvelser, der vil starte en rejse til at lære, hvordan du kan implementere daglige små øvelser til indre ro.

indre ro-med-akvarelmaling-kreativt-forloeb
indre ro-med-akvarelmaling-kreativt-forløb

Kreativ tid med akvarelmaling

På onlinekurset Kreativitet til indre ro vil du også blive introduceret til kreative øvelser i akvarelmaling. Her bliver du undervejs guidet i, hvordan du også kan bruge akvarelmaling til at finde indre ro, som en selvudviklingsproces. Du kan selv vælge, hvilke programmer du vil tage i serien, så snart du er logget ind.

  • Bliv bedre til at finde ro med kreativitet
  • Lær at bruge akvarel til at give slip på dagen
  • Lær mindfulness og kreative øvelser, hvor vi bruger naturen

Hvem er kurset egnet til:

Kurset er skabt til dig, der ønsker mere indre ro på tanker. Personer som er inde i en sensitiv periode eller som oplever tankemylder med uro. Der kan være mange årsager til indre uro. Ofte bekymrer vi os unødvendigt, men der kan også være pres udefra, der skaber indre uro. Programmet er Mettes Livspower program til at guide dig til at åbne på for din kreativitet. Det hjælper dig til at finde hen til en balance følelse, hvorfra din kreativitet vil give dig åbninger til nye måder at tænke på. Når vi sanser med kroppen, bliver vi i stand til at mærke os selv, og det kan være et godt sted at starte, hvis du har brug for mindre uro og mere indre ro.

livspower-samtaler-til-indre-ro
livspower-samtaler-til-indre-ro kan også bookes