Livspower er energi til et lykkeligt liv

www.livspower.dk

Livsglædens betydning for at føle sig lykkelig

Lykken er…..

Hvad der er lykken for dig, er ikke naturlig lykke for din ven. Vi er kun mennesker. Vi er alle vidt forskellige. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du mærker efter i dig selv, hvornår du oplever DIN ægte Livspower – altså den essens i livet, der giver dit liv fyldt med livsglæde og gør dig glad. De fleste mennesker arbejder på at finde lykken. Lykken er livsglæde, og derfor er det essensen i livet at finde de nøgler, der giver dig livsglæde.

Er det at have en familie? Er det at have frihed? Er det økonomisk tryghed? Er det at have mange venner? er det at kunne gøre en forskel for andre? Er det økonomisk frihed? Er det at være kreativ? Er det min hund eller kat, der gør mig glad?

vejen-til-lykke

Lykken kan være forbundet med hvilke værdier i livet du vægter højt. Jeg taler ikke om guld og rigdom, men mere om livets værdier. Hvis du bliver rolig og glad af at mærke naturen, så er det den – der giver dig energi og værdi. Så skal du huske at pleje den energi.

Andre vælger at vægte høj indkomst, hvor meget deres job giver af økonomisk værdi. Det kan hænge sammen med livsværdien, frihed eller tryghed. Frihed til at kunne vælge en Tesla frem for en Fiat – eller til at kunne rejse hvorhen man vil.

Hvis du bliver opmærksom på vigtigheden af at fokusere på de værdier, der er vigtige for dig – for at være lykkelig, så kan du arbejde på at lave en plan for at opfylde mange mål i dit liv, og ved at fokusere på dem, vil der åbnes muligheder for dig, som kan være svære at se i en kort tidshorisont.

Tekst og tanker af Mette.