Forandrings coaching

Skab forandring i dit liv med kreativitet og nå dine mål.

Skab forandring og nå nye mål, der gør dig glad på lang sigt. Personlige samtaler i et udviklingsforløb, der målrettes din situation og problemstilling. Til dig der ønsker hjælp til at skabe en forandring lige nu.

Kriser kan opstå i alle aldre. Det kan sætte en stopper for livsglæden i hverdagen. Derfor kan det være godt at se på, hvad det er der udløser problematikken. Med Mettes coaching kan du skabe en indre forandring.

Personligt forløb med NLP coaching

Et personligt booket forløb til dig i personlig udvikling, vil hjælpe dig med at se din problemstilling med nye øjne.
Vil du arbejde med at afklare en konkret problematik? så er en enkelt session nok til at begynde med.

Livsboost forløb

Booker du et længere forløb kan du komme boostet ud på den anden side og lære dig selv, dine værdier og dine grænser bedre at kende. Dette forløb vil klæde dig på med mere energi. Du vil finde mere styrke og få indsigt, fordi du både bliver støttet og udfordret til at gå igennem en forandring over en periode. Om du har en enkelt indre eller ydre konflikt eller ønsker at skabe en målrettet “happy life” plan er op til dig.

Få hjælp til at skabe forandring, når du ikke kan komme videre med dine drømme

Vil du have realistiske redskaber til at blive bevidst om, hvad der er vigtigt for dig. Få redskaber til at komme i kontakt med dine indre ressourcer. Din handlekraft og dine værdier.

Forandringsforløbet kan også give dig en følelse af mere handlekraft i din hverdag. Du vil blive bevidst om, hvad der er vigtigt for dig, og du vil kunne få hjælpe til at give slip på følelsesmæssige blokering. Så kan du step for step give slip på problematikken og komme videre.

Livsmål og hverdagsglæde

Giv dig selv plads til at blive hel igen. Lær at åbne op for nye muligheder, at se dit liv med friske øjne.

På dette personlige kursus i personlig udvikling bruger jeg det bevidste og ubevidst sind. I mine sessions vil du få indsigt i de tanker, der har med dit ønske til din forandring at gøre. Vi ser på problematikker i dit liv, der kunne ses på med friske øjne, og arbejder med kreative løsninger. Livscoaching kan være en øjenåbner, så tag dit åbne sind med, din kreativitet.

Skab forandring og kom videre med mere positiv livglæde

Skab forandring og nå nye mål, der gør dig glad på lang sigt. Personlig udvikling sessions i at håndtere forandringer og konflikter.

Book en times personlig forandrings coaching hos Mette metteskunst@gmail.com kr. 950 kr. pr. gang. eller køb et klippekort a 5 gange a 55 minutter for kr. 2.950.-

www.livspower.dk

Nå dine mål gå efter dine drømme
Nå dine mål gå efter dine drømme

Kurserne holdes i Galleri H – som også er et talent galleri for kunstnere, der ønsker at udstille