Livspower med kreativitet

Kurset livspower med kreativitet. Malekursus med intuitiv akvarel

Livspower med kreativitet vil byde på maleøvelser, hvor du arbejder med at male følelserne ud på papiret. Du vil også blive mødt af afslappende musik, og øvelser der kan virke meditative.

Det er et malekursus til at finde indre ro.

Malekursus-livspower-kreativitet-til-ro-slip-uro
Bliv glad med kreativitet. Positivt livspower kursus Få kontakt med følelserne og skab indre ro. Med samtaler om tegninger, mindfulness og kreativitet giver ro

Mal dig fri og få kontakt med din kreativitet og bliv glad.

På dette kursus behøver du ikke at kunne male. Selvom det sker, at vi maler flotte billeder på kurset, så handler det ikke om, at male perfekte akvareller.

Måske tænker du, at du slet ikke kan male. Det behøver du ikke at kunne.

Akvarelkursus i intuitiv akvarel til indre ro

På dette malekursus starter vi med at få fat i din evne til at tænke kreativt. Derefter går vi i gang med meditative øvelser og maler følelser fri.

Livspower med kreativitet til indre ro.

Ønsker du mere indre ro på grund af en stemning af uro, så kan dette malekursus i intuitiv akvarel være en mulighed for dig.

Følelser i kroppen er forbundet af den indre tilstand af, hvordan du har det. Hvis du føler uro, kan det være forbundet med stress, sorg, angst eller vrede. Følelser der kan give en oplevelse af afmagt, fordi du mister retten til at bestemme dit energi niveau.

Meditative øvelser til indre ro

På kurset livspower med kreativitet, arbejde jeg med en tilgang der også involvere at opnå en følelse af en meditativ rolig tilstand. Med fokus på øvelsen, trænes i at være i zen med øvelsen, så du får en følelse af flow skabende ro.

Årsager til indre uro

Hvis din hverdag er travl, og er forbundet med krav fra mange, kræver det, at du er god til at kende dine grænser. Ofte når vi ikke at mærke, at de grænser rykker sig, i takt med at der bliver stillet flere og flere krav til os i hverdagen. Så kan man opleve at blive stresset.

Energibalancen i hverdagen

Det kan give den konsekvens, at du på et tidspunkt i livet vil kunne opleve, at du ikke lever op til din egen energibalance. Konsekvensen er, at kroppen siger nej tak. Kroppen taler med følelserne uro. Uro kan hænge sammen med stress. Det kan også hænge sammen med påvirkning af omgivelser. For eksempel af handlinger fra kollegaer eller familiemedlemmer, der opleves som energikrævende. Handlinger vi gør i hverdagen, har ofte altid en positiv intension.

Handlinger i hverdagen, der bliver negativ konverteret til indre negativ energi, skader os på lang sigt. Den energi skal ud af krop og sind igen. Til dette bruger vi på dette kursus den kreative evne.

Det er derfor Livspower med kreativitet til indre ro kan være godt for dig, der oplever uro. Kurset er et meditativt mindfulness malekursus. På kurset gennemgår vi øvelser til indre ro med meditation mod følelsesmæssig stress og uro. Vi maler følelser ud undervejs.

www.livspower.dk