Malekursus livspower med kreativitet

Kreativt kursus i at male

Malekursus livspower med kreativitet til mere ro

Intuitiv akvarel undervisning. Kreativitet til livspower og livsglæde. Få kontakt til følelserne og få mere ro i tanker ved at åbne for din kreativitet.

Med kurset vil vi arbejde med at bruge akvareller og tegninger til at male følelser, drømme og tanker ud. Følelser er kroppens instrument til at signalere retning for os.

Det kan være en overraskelse for nogen, at kroppen har sin egen stemme. Men det ses meget tydeligt, når kroppen siger fra med for eksempel følelser af stress, afmagt eller sorg.

Følelser kan være overvældende for os, når de kommer som indre uro. Derfor er livspower med kreativitet et tilbud til dig, der ønsker at få arbejdet med følelser.

Indre ro med kreativitet kunst som terapi
Kreativitet til livslæde med livspower kursus. Malekursus ved Mette Hansgaard med fokus på indre ro, balance og accept.

Intuitiv akvarel undervisning kombineret med mindfulness.

Står du i en situation, der har bragt ubalance ind som en gæst, der ikke er inviteret ind dit liv? Så kan det være ensomt at gå rundt med.

Følelser kan vokse sig over hoved på os, hvis vi ikke arbejder med dem.

Når vi beskæftiger os med sjove opgaver, der ikke stiller for store krav, kan det være en måde at finde accept og derigennem opnå mere robusthed i sjælen.

På dette kursus har jeg valgt at kombinere det kreative med stemningsøvelser, der kan virke meditative. Det virker beroligende for nervesystemet. Når vi har uro, kan der være flere metoder til at opnå balance.

Malekursus med livspower med kreativitet til mere ro. Slip uro

Kurset vil give dig mulighed for at arbejde med de følelser, du står overfor lige nu. Ved at bruge komme i kontakt med din kreativitet, får du også kontakt til krop og sjæl på en metaforisk og fantasifuld måde.

Kursus af underviser Mette H.

Mette er kunstner, mindfulness instruktør og NLP Master i coaching. For et par år siden havde jeg alvorlig stress. I den forbindelse oplevede jeg en voldsom uro. Jeg fik kropslige angstreaktioner, præstationsangst og hukommelsesbesvær. For at komme tilbage til en normal hverdag, brugte jeg mindfulness og jeg brugte kunsten som terapi. Pludselig malede jeg meget rolige malerier.

Det gav mig også en stor indsigt i, hvad kroppen forsøger at sige, når den er påvirket i en retning. Den indsigt gav mig inspirationen til at skabe dette kreative kunstterapeutiske kursus med kreativitet til livspower.

Hvilke forudsætninger kræver kurset?

Kurset kræver ingen forudsætninger.

Det forventes dog, at du gerne vil arbejde med en større følelse af indre ro og balance. Du skal bruge en akvarelblok på 300 grams papir og en æske akvarelfarver. Du kan evt. købe papir i galleriet, hvis du ikke orker at købe alle ting selv. Du vil få nogle materialer udleveret undervejs, som vi bruger, hvis vi laver konkrete øvelse

Du er velkommen til at føle dig fri til at stille spørgsmål hos Mette på metteskunst@gmail.com Tlf. 42680900

www.livspower.dk