Kurser og personlig udvikling

livspower bekræftende livscoaching ved Mette Hansgaard
Kurser ved Mette Hansgaard, som tilbyder livsbekræftende coaching samtaler til indre ro om et problem som derefter giver ny indsigt i Dragør.
NLP Master i coaching og personlig udvikling. Kunstner med Galleri og atelier i København.

Livsbekræftende kurser til ny energi og motivation

Hej Jeg hedder Mette. Jeg vil gerne invitere dig med på mine kurser. Mine kurser er små hold med hyggelig atmosfære. Der er max 4-8 på hold afhængig af kursus indhold. Mit mål er at lære dig nye perspektiver med kreativitet. Kurserne giver dig styrke til at se hverdagen med mere positiv energi, og styrke dig i det, du gerne vil styrkes i. 

Kurserne holdes lige bag Statens Museum for kunst og bag det nye Museum ved sølvgade. Jeg kan bookes til at undervise i virksomheder, institutioner og til private arrangementer.

I Galleri H kan du gå på kurserne jeg selv arrangere. 

Kurser Mette kan undervise i

  • Kunstterapi som er en kombination af at male tanker fri, akvarel, sanseøvelser, indre ro meditation, samtaler med krop og sjæl. 
  • Akvarel for begynder
  • Intuitiv akvarel

Book en underviser

Vil du holde et privat arrangement, hvor du finder mine kurser inspirerede? så vil jeg gerne høre mere fra dig. Prisen afhænger af varighed og fagligt indhold. Det afhænger også af materiale indhold og antal deltagere, samt om det skal være hos mig eller i jeres virksomhed eller til en privat begivenhed. 

Når jeg afholder kurser, kan priser også afhænge af materiale indholdet. Få derfor et tilbud på metteskunst@gmail.com tlf. 42680900. 

Book en foredragsholder

Ønsker du at booke mig som foredragsholder? så kommer jeg gerne ud og taler om

  • Motivation med kreativitet
  • Sådan kommer du videre
  • Nå dine mål og drømme 
  • Motivation og Feedback 
Foredrag på Krop Sind og Ånd messe. Design dit liv med kreativitet og nå nye mål. Januar 2020

Her kan du læse mere information om kurserne

Kurser i Akvarel program

Neurolingvistisk programmering NLP Coaching

Happy Life Week – kunstterapeutisk akvarel og tegne kursus med fokus på livsglæde