Kunstterapi

Kunst som terapi. Brug din kreative evne til at frigøre følelser. Få energien tilbage gradvist ved at slippe følelser fri med kunstterapi

Kunstterapi i København små hold i Hyggeligt Galleri h

Kunstterapi er en kreativ tilgang til at arbejde med krop og helhed i det menneskelige sind. Kunstterapi er en metode til at finde ny motivation til livet.

I kunstterapi arbejder vi med billedkunst og bruger sanser. Vi bruger billedkunsten både ekspressivt og analyserende. Vi maler og arbejder med billeder. Billederne hjælper dig til at komme i kontakt med andre sider af dig selv.

I kunstterapi arbejder vi bl.a. med akvarel på papir. Sanseøvelser med at mærke kroppen. Kropsnærværs bevidsthedsøvelser med mild mindfulness.

Det handler ikke så meget om at male det perfekte maleri. Mere end proces til at forløse energifelter og søge redskaber til balance.

Kunstterapi giver dig mulighed for at arbejde med kreative processer.

Du behøver ikke kunne tegne og male i forvejen.

I kunstterapi forløbet arbejder vi også med at styrke din selvtillid og tro på dig selv. Via kreativitet kan du komme i kontakte med tanker om dig selv, hvor du kan komme til at få støtte i en proces, der vil give dig mere selvkærlighed og selvrespekt.

Frie fugle flyver bedst

Det kreative univers åbner dit hjerte for at se, hvordan du kan komme i kontakt med følelser, der splitter dit indre rum. I dette rum vil vi have samtaler om de følelser, der har brændt sig fast i dig, og vi vil arbejde på, at du kan give slip på præcis det, der fylder hos dig.

Kunst som terapi bruges til at styrke dig i, at genfinde energi i dit selv.


Du vil blive støttet i en process, hvor vi arbejder med at slippe følelser. Det kan give adgang til den indre kraft, der vil guide dig hen imod at frigøre energi. Få mere adgang til at leve livet, med accept af at du er, som du er.

Kunstterapi er en proces. Der giver dig tools på vejen i livet. Det giver dig noget at støtte dig op af, når det hele brænder lidt på i hverdagen, og følelser fylder for meget. Fx. nedtrykthed eller sorg. Følelsen af at have brug for at give slip. Kunstterapi, er en metode, hvor du kan bruge kunst som terapi.

Baggrund
Jeg hedder Mette Hansgaard er både kunstner, NLP Master i personlig udvikling og Mindfulness instruktør.

www.livspower.dk

Når vi omgiver os med mennesker, må vi se i øjnene, at det giver anledning til menneskelige udfordringer, som nogen gange kan overstige vores evner til at håndtere dem alene, uanset hvor stærke vi kan synes at være. Så kan det være en hjælp at søge hjælp uanset om du er advokat eller pædagog. Så er vi alle kun mennesker. Skabt af celler og biologiske processer