Akvarelkursus

Lær at male akvarel på papir i København

Hej i mange år har jeg elsket at male med akvarel. Farverne giver så meget glød og glans på papir og opnår en transparenthed, som andre farver ikke giver. Derfor adskiller akvarelmaling sig fra akrylmaling.

Jeg underviser i akvarel for begyndere i København. Mine kurser kan ses på min kunstside under kurser i akvarel.

Kurserne er gode nemme kurser, hvor du gennemgår et akvarelkursus forløb, så du bliver undervist i den rigtige rækkefølge. På den måde lære du teknikker, der ikke bliver for svære til at begynde med.

akvaerlkursus
Begynder kursus i at lære at male akvarel

Akvarelkursus i online eller i København

Akvarelkurser holdes løbende over året. Hvis du er nybegynder i akvarel, anbefaler jeg, at du deltager på modul 1 som er et hold for akvarelmalere, som er nye i at male akvarel. Du lærer meget på kurserne, som nemt kan overføres til andre billeder, du ønsker at male derhjemme bagefter. Du vil lære Mettes grundlæggende teknikker.

Akvarelkurser ved Mette Hansgaard
Akvarelkurser, kunst som terapi til livspower i København

Akvarelkursus for let øvede

Du kan også gå på kursus hvis du har prøvet at male med akvarel før. Så skal du blot henvende dig og blive skrevet op til et level 2 hold.

Akvarelkurser ved Mette Hansgaard i Galleri H.

Gratis akvarelkursus online

I denne gratis video kan du se en introduktion til at male en vinterskov. Videoen er skabt til kursister, der gerne vil lære at male akvarel på kurset akvarel for begyndere.

For at kunne male øvelserne, vil du få brug for materialer.

Du finder en video om materialer under mine online akvarelkurser

I denne video bruges et akvarelpapir på 300 gram. To pensler. En bred der er 5 cm. bred og en spids pensel i størrelse 6-8 cm afhængigt af mærke.

Mettes livspower kurser finder sted I Galleri H i kunstnergaden Rørholmsgade 6. kld.tv. 1352 Kbh K. Her kan du gå på akvarelkurser, når der ikke er nedlukninger.

Gå til Mettes onlineshop på www.mettehansgaard.dk Her kan du betale med sikker betaling