Mette Hansgaard

Livspower livscoaching til dig - kurser i akvarel, kunstterapi

livspower bekræftende livscoaching ved Mette Hansgaard

Hej Jeg hedder Mette og er personlig coach

Jeg hedder Mette Hansgaard, og er NLP personlig coach/ Master i personlig udvikling. Jeg er mindfulness instruktør og arbejder med mild hypnose og kunstterapi. Derudover er jeg også kunstmaler.

Så velkommen til en alternativ verden, der har fokus på at tilbyde dig personlige sessions til at styrke dig og kurser i kreativitet.

Du vil på mine kurser også kunne få chancen for at sætte dig nye mål, der giver en bedre hverdag.

Livspower coaching sessions for kun 750 kr. i Dragør eller København

eller som telefoncoaching i hele Danmark.

Med en personlig coaching session får du en livsbekræftende samtale, der vil give dig en forløsning på hverdagens problemstillinger. Du vil med en coaching samtale få redskaber til at løse tanke knuder, der forhindrer dig i at føle dig afslappet. Samtaler kan også forløse energi, så du får mulighed for at se din problemstilling i et nyt perspektiv. Ofte giver samtalerne ro bagefter, og nogen gange kan du opleve, at problemet går i opløsning. Det er fordi, det altid hjælper at tale med en coach, når tanker fylder for meget.

Når der bliver kastet nyt lys ned over en situation, opstår der en transformation, og du vil få en mere positiv energi med hjem, samt nye ideer til løsninger med kreativitet.

Samtaler til indre ro ny indsigt.

Følg @artbymettehansgaard på instagram

På instagram @artbymettehansgaard kan du se min kunst. Jeg maler malerier og akvareller.