Jeg hedder Mette Hansgaard, og er NLP personlig coach og Master i personlig udvikling. Til daglig arbejder jeg også med kreativitet som kunstner.  Derudover er jeg også uddannet mindfulness instruktør til indre ro.

Så velkommen til en alternativ verden, der har fokus på at tilbyde dig personlige sessions til at styrke dig med undervisning og kurser i kreativitet.

Du vil på mine kurser også kunne få chancen for at sætte dig nye mål, der giver en bedre hverdag.

Livspower coaching sessions for kun 750 kr. over telefonen.

Med en personlig coaching session får du en livsbekræftende samtale, der vil give dig en forløsning på hverdagens problemstillinger. Du vil med en coaching samtale få redskaber til at løse tanke knuder, der forhindrer dig i at føle dig afslappet. Samtaler kan også forløse energi, så du får mulighed for at se din problemstilling i et nyt perspektiv. Ofte giver samtalerne ro bagefter, og nogen gange kan du opleve, at problemet går i opløsning. Det er fordi, det altid hjælper at tale med en coach, når tanker fylder for meget.

Når der bliver kastet nyt lys ned over en situation, opstår der en transformation, og du vil få en mere positiv energi med hjem, samt nye ideer til løsninger med kreativitet.